k ben veertig jaar oud en mijn naam is Ron ik ben nu singel en ik val op volle zeg maar dikkere vrouwen dan nog liefs oudere dames, dus niet zo makkelijk te verwezenlijken..

Nu is er iets gebeurd met mijn buurvrouw, helemaal onverwachts. Mijn buurvrouw heet Els en is, begin in de zeventig en goed gezet zeg maar wat dikker mijn type, maar eerlijk gezegd nooit gedacht iets met haar te hebben of te krijgen ,ik woont zeker al tien jaar naast haar, ik kwam er al toen haar man nog leefde, die hielp ik wel eens met een klusje. En nu dronk ik wel eens een bakkie bij haar, nu had ik haar een poosje niet gezien, dus belde ik bij haar aan na een poosje ging de deur open en stond Els daar in haar ochtendjas en vertelde dat ze zich niet lekker voelde, ik ging toen schelden tegen haar waarom ze mij niet had gewaarschuwd, dan had ik wat boodschappen voor haar kunnen halen. Nou ja zo is toen begonnen met ons.

Ik haalde dus boodschappen voor haar en kwam zo doende wat meer over de vloer bij haar ik kreeg zelfs een sleutel dat ik niet hoefde te bellen. Zo kwam ik weer een keer onverwachts binnen en liep ze in de kamer in een heel kort nachthemd, ze deed ook of er niets aan de hand was en bleef zo gewoon rond lopen, toen viel mij eigenlijk voor het eerst op dat ze een paar flinke dijen en een flinke grote kont had, het viel mij ook op dat ze ook geen beha droeg want haar grote hang tieten bengelde heen en weer, sorry dat ik er zo bij loop verontschuldigde ze zich. Geef niks Els ik vind het juist wel sexy , doe niet zo stom ron ben toch een oud wijf voor jou je moet een jonge meid zoeken,nee ik houd meer van vrouwen als jouw Els is een afwijking van mij dus pas maar op voor mij, nou ik ben toch niet bang van je hoor ron. Thuis gekomen kreeg ik toch geile gedachten over haar en ging ik wel fantaseren over haar na dat ik nu gezien had dat ze zo lekker dik lichaam had met van die grote borsten.

De andere dag was ze het klagen dat ze zo pijn de lende en rug had, al mijn spieren doen zeer zei ze, dan moet je je insmeren of heb je dat niet in huis Els, nee zei ze maar hoe moet ik dat zelf doen mijn rug insmeren, wacht maar ik ga het wel even halen bij mij thuis, toen ik terug kwam, ik haar de tube, maar ze reageerde gelijk weer wat moet ik daar nou mee ron, in masseren Els, ja ik wil het ook wel doen maar dat wil je vast niet, hoe kom je daarnu bij ron, je zeg dat je van dikken vrouwen houd dus dan hoef ik mij toch niet te schamen voor jou, ze draaide zich gelijk om op haar buik en zei kom op ron smeer mij maar in dan , ik ging op de rand van het bed zitten en ze sorry Els dan moet ik toch echt je nachthemd wat om hoog doen, ga je gang ron dat het zo simpele vrouw was had ik echt nooit verwacht van mijn buurvrouw. Ik deed haar nachthemd om hoog en smeerde de zalf op haar rug en begon haar te masseren, ik masseerde heel haar rug uitgebreid, gaat het vroeg ik aan haar, zalig ze ze ik knap er gewoon door op, ook mijn lende doet zo zeer ron dus zakte ik wat naar beneden, en zei dan moet ik wel het dekbed wat laten zakken mag dat van je , doe niet zo stom Ron , weet ook wel dat je er anders niet bij kan, ik duwde het dekbed verder naar beneden en zag dat ze geen slip droeg dus ze lag gelijk in die grote blote kont, ja niet zo klein kontje ook, ik masseerde de lende ook en ze begon zachtjes te kreunen, dus vroeg ik of het zeer deed nee zei ze juist zalig hoor je kunt er wat van jongen. Ik zag ook haar borsten aan de zijkant er onder uit komen, af en toe liet ik mijn handen daar ook langs gaan , maar ze protesteerde daarop ook niet ik masseerde de lenden goed en raakte zo ook af en toe haar billen aan , maar ook geen protest, maar daardoor ik werd steeds geiler .

Op een gegeven moment zei ik tegen haar in je billen heb je zeker geen spierpijn , hoe zo zij ze, nou dan had ik ze ook moeten masseren Els, dacht je nou echt dat ik dat ook niet lekker zou vinden het is echt zalig wat je doet en dat ik dat nog op mijn leeftijd door een jonge knul te laten doen mee mag maken dus ga je gang Ron. Ik had ook nog echte massage olie meegenomen dus smeerde ik dat op haar billen en begon die billen te masseren en te kneden, ik kwam echt handen te kort war een reed zeg en zo lekker vlezig en zacht, af en toe liet ik mijn vingers door haar bil naad glijden, ze lag nu echt wel zachtjes te kreunen, ik was zo gei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *