Hoor de poort. Marthe zie ik aan komen lopen, mijn iets oudere buurvrouw. “Komt het uit, een bakki doen”? Nou dat was geen probleem. Maakte koffie, had er iets lekkers bij. Was echt gezellig deze avond. “Echt leuk dat je spontaan aankomt”. “Ja, kwam er steeds niet van, zag licht branden en gokte er op dat jij thuis was”. De koffie hadden wij al lang op, Marthe bleef nog, had geen haast. “Nou, kan ik je iets anders inschenken misschien”? Kon het aanbieden, wilde ze toch liever weer naar huis, geen punt. “Och, waarom niet, doe maar”. “Dit zijn grappige dobbelstenen”. Ik sta heel even stijf als een plank. Dat ze nu net die moet zien. Ze heeft ze al in haar hand. Helemaal niet meer aan gedacht, ooit in het verleden gebruikt. Staan bepaalde standjes op en de andere een paar vragen/opdrachten.
Ze moest er wel om lachen. “Hihi, ooit wel eens van gehoord, nooit in het echt gezien”. “Nou, nu verbaasde ze mij echt, kom spelen wij een spelletje”. Schonk ons nog eens in.

Wist niet wat ik er van moest denken. Nou, als het grappig bleef, kon het geen kwaad. “Ze pakte een dobbelsteen met de opdrachten/vragen, gooit die op tafel. “Eens kijken“. Ze leest voor wat er staat. “Heb jij wel eens geile fantasieën”? Het is dus de bedoeling echt eerlijk te antwoorden.
Kijk Marthe aan. “Ik moet eerlijk zijn”. “Heb wel eens gefantaseerd over jou toen ik mij aan het aftrekken was”. Marthe krijgt mij een kleur. “Echt”? Ik pak nu snel een dobbelsteen. “Nu ik”. Ze vind het wel grappig zo samen dit spel te spelen, dat merk ik wel aan haar, gelukkig maar. Ik gooi. “Tis een opdracht”. “Je tegenstander moet de broek uit doen en zich zelf verwennen”. Marthe weet even niet zo snel hoe te reageren. “Nou, staat hier echt, moet jij doen nu”. Ze gaat staan. Haar broek legt ze aan de kant, gaat liggen, trekt haar slip naar beneden. Kijk tegen haar mooie geschoren poes aan. Nog met een rood hoofd gaat ze met haar hand richting haar poes. Streelt haar klit. Gaaf haar zo bezig te zien. Hoor Marthe zachtjes kreunen. Ze weet mij wel geil te maken.

Ik wacht niet af. Maak mijn broek open. Die is heel snel uit. Zie Marthe verschrikt kijken, ze stopt met vingeren. Gooi mijn onderbroek aan de kant. Kruip tussen haar benen. Voor Marthe maar iets kan zeggen stoot ik mijn snoeiharde pik diep in haar. “Lars, joh, gekkie, is toch maar een spelletje”. Kijk haar glimlachend aan. “Ja weet ik”. Trek gelijk mijn stijve weer uit haar. Ga naast haar zitten. “Jij bent weer aan de beurt”. Ze gooit toch weer. “Jeetje, kijk mee naar wat haar opdracht is, verwen je tegenstander eens lekker”. “Lars, we stoppen nu met dit spel, gaat te ver”. Daag haar wel uit. Streel rustig mijn stijve, en wel zo dat ze het goed kan zien. Ze ziet het heus wel. “Is goed hoor, pak haar hand, geef haar een kus op haar mond”. “Is maar een spelletje”. Ik leg de dobbelstenen weg. Schenk ons glas weer vol. Maar ze heeft nog steeds niet haar broek aangetrokken. Leg mijn hand op haar been, Marthe laat het toe, streel haar. Ga heel voorzichtig naar haar poesje. Ga zachtjes door haar, nog, vochtige poes. “Ohh, ze knijpt in mijn arm, Lars dit is lekker”. Automatisch doet ze haar benen verder uit elkaar. Ga over haar klit. Haar blik, grote ogen, ze vindt het fijn wat ik doe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *